Koronahjelp i Kvinnherad

I denne gruppa vil vi koordinere frivillig innsats i samband med koronaviruset i Kvinnherad kommune. No kartlegg vi behovet for hjelp. Så fort vi har oversikt legg vi ut frivillig oppdrag under fana "AKTIVITETER" kor du kan melde deg som frivillig. Følg med på denne sida. Vil du delta som frivillig? 1. Lag deg ein Friskus-profil. 2 Trykk på "FØLG ARRANGØRSIDEN" - då blir du med i gruppa. 3. I gruppa legg vi ut ulike oppdrag i form av "aktivitetar". Du velger det du kan hjelpe med. Trykk på "delta". Har du spørsmål? Kontakt oss her ved å trykke på kontaktpersonar

Halsnøy kulturhus sa

Halsnøy kulturhus sa er en kulturarena på idylliske halsnøy i Kvinnherad kommune. Vi tilbyr utleige av møterom, øvingsrom, selskapslokaler, vi har konsertsal med ulike arrangement, Pub 13 i 2 etg, kippers bar i 1 etg. Mange ulike arrangement gjennom året. Vi har en friluftarena der det finnes en bobil parkering, med sanitæranlegg, lekeplass, grillhytte, sandvolleyballbane.

Klatregruppa i Uskedalen

Klatregruppa i Uskedalen

Landbrukskontoret i Kvinnherad

Velkomen til Kvinnheradlandbruket! Her får du servert stort og smått om lokalt jord- og skogbruk. Landbrukskontoret i Kvinnherad - er ei side for informasjon til alle som er interessert i eit levande landbruk i Kvinnherad. Til jord- og skogbrukarar, landbruksorganisasjonar og offentlege landbruksinstansar. Landbrukskontoret vil her leggja ut informasjon om arrangement og annan informasjon til landbruket.

Kvinnherad Kulturskule

Kontaktpersoner: Kristine Maria Jacobsen Lund

SLT koordinator Kvinnherad kommune

Kontaktperson: Heidi Bolette Jakobsen

NAV Kvinnherad

NAV Kvinnherad er lokalisert på Husnes. Opningstider er mandag, tysdag, torsdag og fredag kl 12 - 14, og elles ved avtale. NAV ungdomskontakt har møtetider på KVV for elevane ein gang i månaden og elles ved behov. NAV har jobbase for arbeidsledige, der ein kan få støtte med jobbsøking, intervju og andre arbeidsrelaterte tema.

Besøkssenter Folgefonna nasjonalpark

Vi tilbyr ulike opplegg og aktivitetar for grupper! Ta gjerne kontakt med oss for nærare informasjon om kva vi kan tilby!

Kvinnherad turistinformasjon

Kontaktperson: Veronica T. Thorsen

Festidalen

Kontaktperson: Veronica T. Thorsen

Kvinnherad kommune Bedriftsidrettslag

Kontaktperson: Karin Thauland

Undarheim barnehage

Kontaktperson: Åsta Johnsen

Omvikdalen Idrettslag

Kontaktperson: Kjartan Thoresen

Rosendal Songlag

Rosendal Songlag er eit blandakor. Vi syng på div.arrangement og arrangerer konsertar. Vi øver kvar onsdag kl19 på Malmanget Skule i Rosendal. Alle som har lyst til å synga i kor, er velkomne.

Dekktrening Halsnøy

Kontaktperson: Tanja Modøl Juel