Eritreisk kultur og integreringforening i Lørenskog

Foreningen har til formål å integrere og veilede eritreere som bor i Lørenskog kommune. Bevare og opprettholde den eritreiske kulturen og opplæring og opplæring av morsmål

BollywoodFest Indisk dans og film festival

Bollywoodfestivalens formål vedvarer å formidle film, dans og musikk ved å bringe artister og filmer fra India, Iran og Pakistan til Norge for å bidra til et kulturelt mangfold. barnas dag , ute kino , seminar og mye mer for hele familien. dato kommer vi med etter Corona virus kommer under kontroll. mer info på . www.bollywoofest.com

Koronahjelp i Sveio kommune

I denne gruppa vil vi koordinera frivillig innsats i samband med Koronaviruset i Sveio kommune. Bur du i Sveio, og treng hjelp i denne spesielle situasjonen? Fyll ut dette skjemaet: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Jqi0s2AtpEmq5PsVsX_nhNSlg2NuB0VEouyAuIdrYelURExVWllTNzlMM0ozMVBBNDZPREw2NkU3SC4u Vil du bidra som frivillig? 1. Trykk på "FØLG ARRANGØRSIDEN" for å bli med i denne gruppa 2. Lag deg ein Friskus-profil, evt. logg inn på ein du har laga frå før 3. I denne gruppa legg vi ut ulike frivillige oppdrag under fana "KALENDER". Du veljer sjølv kva du kan hjelpa med. Gå inn på aktuelt oppdrag og velg når du vil bidra. Anbefala og at du legg til din kompetanse i din Friskus-profil under Innstillinger. Ved spurnad angåande frivillige oppdrag eller anna du ynskjer å bidra med, send ein direkte melding her i friskus ved å trykka på knappen "SEND MELDING". Då vil fleire av oss motta denne, og svara deg så snart me kan. Me held på å kartlegga behov i kommunen no, og vil legga ut frivillige oppdrag etter kvart. Spørsmål kan rettast til Sveio Frivilligsentral på telefon 488 81 528/ 488 62 318.

Den Vietnamesiske FlyktningeForening i Lørenskog

Bidra til økt gjensidig utveksling om kunnskap og forståelse mellom vietnamesere og nordmenn. Ta vare på og videreformidle vietnamesisk kultur og tradisjon. Støtte arbeidet for et fritt og demokratisk Vietnam.

Tsjetsjensk organisasjon Bart

Kontaktperson i Friskus: Malika Tapaeva

Intermotional

Kontaktperson i Friskus: Eskil Rønningsbakken

Førde Bygdalag

Kontaktperson i Friskus:

Trygve Madsen Festivalen

Kontaktperson i Friskus: Kristine Johnsgaard

Fysio- og ergoterapitenesta i Sveio

Fysio- og ergoterapitenesta i Sveio består av 2 fysioterapeutar og 1 ergoterapeut. Me held til på Sveio omsorgssenter i første etasje på den nyaste delen. Her er det òg kommunalt hjelpemiddel lager som denne tenesta har ansvar for. Fysio- og ergotenesta ynskjer hjelpa folk til å klara seg mest mogleg sjølv og kjenne på kvardagsmestring. Me hjelp til med å søkje på hjelpemiddel for å tilpassa heimar så ein kan klare seg sjølv og bu heime så lenge ein ynskjer. Me har varrierte oppgåver som mellom anna kvardagsrehabilitering i heimen, rehabilitering av pasientar på korttid på sjukeheimen, fysio-ergoterpi til born, hjelpemiddelformidling og treninggrupper. Me har samarbeidd med mellom anna heimetensta, avdelingane på omsorgssenteret, helsestasjonen, tenestekontoret og skular og barnehagar.

Sveio folkebibliotek

Kontaktperson Friskus: Ellen Stople

Norges Handikapforbund Lørenskog

Kontaktperson: Vibeke Otterlei Nervik

Lørenskog trekkspillklubb

Stiftet 1981

Oslo Postorkester

Kontaktperson: Liv Bodil Sortodden

Sveio mållag

Kontaktperson: Åslaug Farestveit

Sveio karateklubb

Sveio Karateklubb har trening i Sveio og Førde. Trening mandag til torsdag. Klubben deltar på konkurranser, treningshelger, sommerleir og utenlandsturer, alt dette er frivillig å være med på. Klubben har medlemmer i alderen 4-60 år. Karate passer for både barn og eldre, det er aldri for sent å begynne! Gradering to ganger i året, mai og desember. Som nybegynner kan du trene en måned gratis før du trenger å registrere deg. still opp i vanlige treningsklær, karatedrakt kan du kjøpe hoss oss senere.