Arendal drilltropp

Undersvisning med drillstav til jenter og gutter. Bruk av elementære bevegelser fra dans og turn

Dugnad for Arendal under koronaviruset

I denne gruppen vil vi koordinere frivillig innsats i forbindelse med koronaviruset i Arendal kommune. Trenger du hjelp i denne spesielle situasjonen og bor i Arendal kommune? Fyll ut skjemaet her: https://www.arendal.kommune.no/sd/prod/skjema/AKO153/ Nå kartlegger vi behovet for hjelp. Så fort vi har oversikt legger vi oppdrag for frivillige under fanen "KALENDER" hvor du kan melde deg som frivillig. Følg med på denne siden. Vil du delta som frivillig? 1. Lag deg en Friskus-profil. 2. Deretter trykker du på "FØLG ARRANGØRSIDEN" - så blir du med i gruppen. 3. I gruppen legger vi ut ulike oppdrag i form av "aktiviteter". Du velger hvilke du kan hjelpe med. Trykk på "delta". Har du spørsmål? Kontakt oss her ved å trykke på kontaktpersoner

Froland IL svømmegruppe

Svømme opplæring for barn og ungdom.

Arendal Bokseklubb

Bokseklubb som tilbyr både boksing og kickboksing

Austre Moland Idrettslag

Austre Moland Idrettslag arrangerer aktiviteter med svømming, barneidrett og fotball. Primært for barn i barneskolealder.

KIA Arendal, Kristent Interkulturelt Arbeid

Kirkens diakonale arbeid for innvandrere. Vi tilbyr norsktreningskafé, svømmekurs, strikkekafé, turer i skog og mark og andre aktiviteter i et flerkulturelt og trygt miljø

Arendal Grimstad Rideklubb

Hos oss koster et 10 ukers ridekurs kr. 1900,- Du trenger ikke noe eget utstyr, det kan lånes hos oss. Vi har elever fra 6 år til voksne på alle nivåer.

IK Grane Arendal Friidrett

Ik Grane Arendal Friidrett har aktiviteter for barn og unge med treningstider mandager og torsdager i Granehallen i vinterhalvåret og Lunderød idrettspark i sommerhalvåret. Vi har også en aktiv veterangruppe

Arendal Låtskrivernettverk

Arendal Låtskrivernettverk er for folk i alle aldre som har en spesiell interesse for låtskriving; både tekster og melodier. Vi samles som regel nest siste søndag i måneden, og arrangerer også konserter og workshops med både oss selv og andre.

Hisøy IL Fotball - Barn og ungdom i alderen 6-18 år

Hisøy Fotball er en breddeklubb som deler NFFs motto: «Flest mulig – lengst mulig – best mulig» i et trygt og utviklende miljø for alle.

Strømmen Glimt IL

Håndballklubb i gamle Øyestad kommune.

Arendal FSK

Speider

Våre strender

Bli med i kampen mot marin forsøpling! Felles innsats for rene strender, fin fjære og friskt hav: Våre strender er en strandryddeorganisasjon som tilrettelegger for, koordinerer og arrangerer ryddeaksjoner langs kysten, med fokusområde i Raet Nasjonalpark. Sammen med privatpersoner, barnehager og skoler, bedrifter, lag og foreninger. Til det beste for alt som lever i og ved havet, og for oss som elsker å benytte oss av kystnaturen vår og som ønsker å bidra til en bedre verden.

Kick byens beste AS

Treningssenter / Crossfit box

Flosta Speidergruppe

Vi er en aktiv speidergruppe med tilbud for barn mellom 6 - 16 år. Vi holder til på Kalvøysund festning. Vi driver med mange ulike aktiviteter som tauarbeid, førstehjelp, naturkjennskap, samarbeid. Vi har fokus på mestring og på at speiding er for alle uansett utgangspunkt.