Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal

Friluftsrådet tilrettelegger for friluftsliv i 13 medlemskommuner i Nordmøre, Romsdal og Trøndelag.

Bydelsmødre Norge

Bydelsmødre Norge er en ideell organisasjon basert på frivillig arbeid, og vi har i dag 131 frivillige bydelsmødre fordelt på 6 bydeler i Oslo (Alna, Stovner, Grorud, Østensjø, Søndre Nordstrand og Bjerke). Organisasjonen ble startet av leder Nasreen Begum i 2016. Bydelsmødrene snakker til saman 40 ulike språk, og har gjennomgått en grunnutdannelse der de blant annet har lært om bydelens tjenester, helse, arbeid og foreldrerollen. Som frivillige likepersoner bygger de bro mellom sårbare kvinner, primært med minoritetsbakgrunn, og det offentlige. Bydelsmødrenes arbeidsmetode er samtaler i uformelle og formelle situasjoner. De har dermed et solid grunnlag for å videreformidle informasjon fra myndighetene, og til å støtte sårbare personer. Under koronakrisa jobber bydelsmødrene iherdig med å spre viktig informasjon om viruset og myndighetenes tiltak på folks egne morsmål, i tillegg til informasjon fra lokale tjenester og organisasjoner.

KFUM-kameratene Oslo

KFUM-kameratene, eller “Kåffa” som vi ofte kalles, er i dag først og fremst en fotballklubb, men med en liten friidrettsgruppe i tillegg. Vi har omtrent 1400 medlemmer, hvorav ca. 1250 er fotballspillere på et av våre nesten 100 lag!

Dugnad for Bydel Nordstrand

Ønsker du å bidra? Bor du i Bydel Nordstrand og trenger hjelp? Klikk deg inn på fanen "AKTIVITETER" over for mer informasjon. I denne gruppen koordinerer vi både behov og frivillig innsats i forbindelse med koronaviruset i Bydel Nordstrand. Vil du bidra? 1. Trykk "følg Arrangørsiden" 2. Lag deg en Friskus profil, eller logg deg på en eksisterende konto 3. I gruppen legger vi ut ulike oppdrag i form av "aktiviteter". Trykk på disse for mer informasjon. Bydel Nordstrand er takknemlig for ditt engasjement og innsats!

Koronadugnad i Kristiansund kommune

I denne gruppen vil vi koordinere frivillig innsats i forbindelse med koronaviruset i Kristiansund kommune. Nå kartlegger vi behovet for hjelp. Så fort vi har oversikt legger vi oppdrag for frivillige under fanen "AKTIVITETER" hvor du kan melde deg som frivillig. Følg med på denne siden. Vil du delta som frivillig? 1. Lag deg en Friskus-profil. 2. Deretter trykker du på "FØLG ARRANGØRSIDEN" og legger ved følgende informasjon i meldingen: - Helsepersonellnummer (HPR nummer) - Ansettelsesnummer i kommunen dersom de har et ansettelsesforhold - Referanseperson med telefonnummer hos arbeidsgiver, frivillig organisasjon - Medlemsnummer i frivillig organisasjon, f.eks Røde Kors, Norsk Folkehjelp 3. I gruppen legger vi ut ulike oppdrag i form av "aktiviteter". Du velger hvilke du kan hjelpe med. Trykk på "delta". Det er mange som ønsker å være frivillig og vi har for øyeblikket ikke nok oppgaver til alle, men dette vil forandre seg. Har du spørsmål? Kontakt oss her ved å trykke på kontaktpersoner

Frei sykehjem

Kringsjå sykehjem

Kristiansund Yngre Sanitetsforening

Kontaktperson Friskus: Eirin Skar

Bergan sykehjem

Bergan Sykehjem ligger flott til på utsiktspunktet ”Bergan” på Nordlandsøya. Sykehjemmet har fine og trygge uteområder, og har luftige fellesareal inne samt en egen restaurant. **Aktiviteter** Vi tilbyr forskjellige aktiviteter og kulturarrangementer på sykehjemmet. En gang pr. måned har vi storarrangement i kantinen for hele Bergan. Vi har tilbud om konserter, bingo, sittedans, bowling, turgåing, og lesegrupper. Bergan disponerer minibuss og har fast bussturer og aktivitetsdager flere ganger pr. år. Høytidene blir markert med blant annet julebord og baking. Vår middag leveres fra kjøkkenet ved Storhaugen helsehus. Vi lager frokost, lunsj og kveldsmat selv. Tidspunktet for måltidene kan variere, hør med din avdeling. **Sykehjemmet er delt opp i tre avdelinger** **1. etasje dementavdeling - Melkvikan/ Ohrvikan** Melkvikan dag 71 57 46 17 Ohrvikan dag 71 57 46 14 **2. etasje langtidsavdeling - Bjønnahaugen/ Stormvarselet** Bjønnahaugen dag 71 57 46 47 Stormvarselet dag 71 57 46 18 **2. etasje dementavdeling - Nordholmen** Telefon 71 57 46 19 **2. etasje dementavdeling - Nordsundet/ Dalasundet** Nordsundet 71 57 46 23 Dalasundet 71 57 46 26 **Tilbud** -Restaurant (under oppsetting) -Skjermet uteområde -Frisør -Fotpleie -Fysioterapeut v/ behov -Ergoterapeut v/ behov -Aktivitør -Seremonirom **Brukerråd ved Bergan sykehjem:** Mari Fossen: mobil: 47237068, E-post: m-fossen@hotmail.com Else Kulø: mobil: 98862774, Else.Kulo@kristiansund.kommune.no> Grete Gjeldnes: mobil: 92480260, E-post: grete.gjeldnes@adivo.no

Nordlandet menighet

Det foregår varierte aktiviteter og arrangement for mennesker i alle aldre gjennom hele året - i tillegg til gudstjenester på søndager. Medlemmene består av de som er døpt i Den norske kirke og som bor på Nordlandet - men ALLE er velkommen til å delta i de aktivitetene vi har - uavhengig av bakgrunn! Vi skal være inkluderende, og å tilrettelegge for de behov som er. Kirka ønsker å være en aktiv og relevant institusjon for alle i lokalsamfunnet vårt. Styret i Nordlandet menighet er menighetsrådet. Det er prest, kantor, kirketjener, trosopplærer, diakon, sekretær og daglig leder som er ansatt i Nordlandet menighet. Vi er også så heldige som har mange engasjerte og dyktige frivillige medarbeidere. Aktivitetene foregår stort sett i kirka og på menighetshuset i Dalegata 6. Kontorene er på Kongens plass. Følg med på hva som skjer - og delta i kirka og lokalsamfunn!

Kondis - Organisasjon for Kondisjonsidrett

En ideell organisasjon for alle som driver med kondisjonsidrett. Som medlem i Kondis mottar du abonnement på magasinet Kondis. Du får tilgang til en rekke medlemsfordeler og et fellesskap med andre som er interessert i kondisjonsidretter som løping, sykling, langrenn og multisport. VI arbeider for å legge forholdene til rette for de som går, løper, sykler og driver langrenn ved å ta vare på og utvikle grønne korridorer og gode treningsløyper. Vi ønsker å være en organisasjon for deg med høye målsetninger rundt egne prestasjoner, og for deg som kun vil kjenne gleden ved å være fysisk aktiv og alle de helsegevinstene dette innebærer. Kondis har 11.328 medlemmer over hele landet. Vi gir ut fagbladet Kondis 10 ganger i året. Her gir vi leserne mange gode treningstips innen våre områder. Ønsker du for eksempel å forbedre tida di på 5 eller 10 kilometer, halvmaraton eller maraton vil våre treningsartikler absolutt være noe for deg. I Kondis får du møte dyktige utøvere innen sin idrett og du får se hvordan de trener for å nå målene sine. Vi tester også utstyr for våre lesere. På vinteren er det ski og skiutstyr som står i fokus, mens det i sommerhalvåret er utstyr til løping, triatlon og sykling som testes omhyggelig av vårt testpanel for å gi deg en guide når du selv skal gjøre innkjøp. Vi reiser også verden rundt og lager reportasjer som kan gi deg inspirasjon til nye reisemål, og større arrangementer du selv kan delta i ved en seinere anledning. Kondis driver også nettstedet kondis.no. Her gir vi fyldig dekning av kondisjonsrelaterte idrettsarrangementene i både inn- og utland. Vi driver også Kondisbutikken hvor vi selger bøker om trening, treningsutstyr og utmerkelser til våre medlemmer. I tillegg gir vi råd om trening, skadeforebygging, rehabilitering og kosthold, og vi har framforhandlet en rekke gode avtaler for våre medlemmer som gir rabatt på sportsbutikker, flyreiser, hoteller og treningsreiser. Kondis finansieres gjennom medlemsinntekter og salg av annonser. Vi mottar ingen offentlig støtte utover momskompensasjon. Vi har et sterkt ønske om å holde medlemskontingenten så lav som mulig for at flest mulig skal kunne være medlemmer hos oss. Derfor har vi også differensierte priser der unge og pensjonister får lavere pris på medlemskapet enn andre. Nedenfor finner du våre ordinære priser for medlemskap. Dersom du ikke kjenner Kondis fra før, vil vi anbefale deg å prøve oss. Vi har alltid et godt tilbud for nye medlemmer. **Medlemskontingentene for 2019:** Voksne (26–67 år): Kr 589 Pensjonister (+67): Kr 393 Ungdom 20–25 år: Kr 393 Ungdom under 20 år: Kr 196 Familiemedl. over 20 år: Kr 196 Familiemedl. under 20 år: Kr 98

Syd – fra Padda til Krystallen

Kontaktpersoner: Karianne Lund

Misjonssalen Kristiansund

Kontaktperson: Lars-Petter Ødegård

Kirkelandet kirke

Kristiansund menighet har en rekke ulike aktiviteter for alle aldersgrupper. Besøk nettsiden eller FB side vår for mer informasjon.

Sinergia

**Sinergia **er en frivillig organisasjon som vil skape liv på Nordmøre ved å tilby et prestasjonsfritt miljø som fremmer sosial interaksjon, kulturell integrasjon og respekt for andre. Sinergia er en organisasjon som bygger arbeid sitt på kristne verdier, men aktivitetene er åpne for alle uansett tro og bakgrunn.