Eritreisk kultur og integreringforening i Lørenskog

Foreningen har til formål å integrere og veilede eritreere som bor i Lørenskog kommune. Bevare og opprettholde den eritreiske kulturen og opplæring og opplæring av morsmål

Romerike Kyokushin Karateklubb

Vi er en klubb som driver karate innenfor stilarten Kyokushin karate og tilbyr trening alle ukedager, tilpasset barn, voksne, konkurranseutøvere og mosjonister. Familier kan trene sammen, og det er ingen nedre aldersgrense. Vi har partier på flere nivåer for barn, unge og voksne, med teknisk trening og kamp. Vi driver en klubb som satser på at medlemmene trives godt, samtidig med at det tekniske og sportslige nivået er høyt. I treningen er det grunnteknikker, kata, kamp og selvforsvar, også spesielt for kvinner, samt uttøying og styrketrening. Klubben er tilsluttet Norges Idrettsforbund og særforbundet Norges Kampsportforbund, hvor våre medlemmer også er forsikret når de trener hos oss. Klubben har et godt samarbeid med flere internasjonale trenere gjennom den internasjonale stilartsorganisasjonen Kyokushin World Federation (KWF) med den norske grenen KWF Norway. For treningstider, se http://rkkk.no/?page_id=59

Lørenskog Ju Jitsu Klubb

Lyst til å komme en tur innom? Ju Jitsu oppleves best når du blir med å prøver. Vi tar imot nye gjennom hele semesteret, og alle kan være med å trene et par timer gratis og uten forpliktelser. Vanlig treningsbukse og genser fungerer utmerket i prøvetimer. Gjør en avtale med oss på forhånd og en instruktør vil ta deg imot, følge deg gjennom opplevelsen, og svare på alt du lurer på.

Lørenskog Håndballklubb

Lørenskog håndballklubb tar imot spillere på alle nivåer og utvikler dine ferdigheter som håndballspiller.

Mental Helse Ungdom Romerike

Mental Helse Ungdom er en medlemsbasert interesseorganisasjon for unge mellom 13-31 år. Vi jobber for økt åpenhet om psykisk helse, forebygging av psykiske plager og et bedre psykisk helsetilbud. Vårt mål er at alle barn og unge skal ha en best mulig psykisk helse, og at ingen skal ha det så vanskelig at døden blir eneste utvei. Sjekk ut vår facebookside for mer informasjon om lokallaget og våre aktiviteter. Du trenger ikke å ha psykisk uhelse for å delta på våre kvelder, hit kan du komme bare for å bli kjent med andre og ha lyst til å finne på kule aktiviteter.

St. Laurentiuskoret

Blandet kor med barn og voksne. Vi er i 2020 ca. 130 aktive medlemmer fra 7 til 80 år, hvorav 45 er under 26 år. Det er en egen aspirantgruppe og barnegruppe. Normalt går man over i voksenkoret etter man fyller 15 år. Det er en egen ungdomsgruppe i voksenkoret. Det er over 50 år siden koret ble stiftet av nå avdøde Kjell W. Christensen. Vi synger de fleste genre. Både kirkemusikk, klassisk musikk, folkemusikk og mer moderne som f eks musikaler. Vår forestillinger er populære og alle deltar. Vi hadde 6 fulle forestillinger før jul 2019 i Lørenskog hus. RB ga forestillingen terningkast 6. Vi øver hver torsdag fra kl. 18.00 for barn og fra kl. 19.00-21.15 for voksne. I skoleferier øver vi ikke. Opptaksprøver har vi normalt i januar hvert år, se ellers vår hjemmeside, FB-side eller send en e-post. Vår dirigent er fra 2020 Pål Rullestad.

Lørenskog Tyrkisk Kultur Forening

Lørenskog Tyrkisk Kultur forening har formål å hjelpe medlemmene med å integreres i det norske samfunnet.

Lørenskog somalisk kultursenter

Frivillig organisasjon for mennesker med somaliske bakgrunn bosatt i Lørenskog kommune. Formålet med organisjonen er å bidra med god folkehelse, være brobygger i det somaliske og norske samfunnet og skape gode sosiale arenaer der vi kan dele kunnskap, drøfte ulike problemstilling og fremme deltagelse i samfunnet.

Lørenskog FSK Kurland speidergruppe

Speidergruppe for alle fra 8 år og oppover. Vi holder til i Frikirkens lokaler i Hogstveien 2 på Kurland, og har møter hver mandag kl 18:30 - 20:00. Hjertelig velkommen!

Bart

Tsjetsjensk kultur organisasjon er en organisasjon som handler om å bevare den Tsjetsjenske kulturen blant unge og voksne i Norge. Vi feirer både norske og Tsjetsjenske helligdager ved å lage hyggelige sammenkomster med mat og underholdning. Bart tilbyr hjelp til integrering og andre sosiale vanskeligheter barn og voksne kan ha.

Annai Poopathi Tamilsk kultursenter Lørenskog (APTK-L)

Gi barn og ungdom muligheten til å styrke sin egen identitet ved å formidle det tamilske språket, historie, kulturopplevelse og kulturarv. Veilede tamilsk barn og ungdom til en meningsfylt integrering i det norske samfunnet. Skolen har barn fra 3 til 15 år. Skolen er drevet av frivillige foreldrene og tidligere elever fra skolen. Undervisningen skjer hver lørdag fra kl.09:30 til 12:30 på Åsen skole.

Fridays - Åpen hall

Lørenskog kommune HALLEN ER STENGT, SOM FØLGE AV KORONA SMITTE FOREBYGGING. VI HOLDER DERE OPPDATERT ETTER PÅSKEFERIEN.

Kulturkaféen

Kulturkaféen er et interkommunalt samarbeid om en uforpliktende møteplass for psykisk utviklingshemmede over 18 år i Lørenskog, Skedsmo og Rælingen. NB : kULTURKAFEE'N HOLDER STENGT INN TIL VIDERE, SOM FØLGE AV KORONA SMITTE FOREBYGGING.

Lørenskog bibliotek

Lørenskog bibliotek holder til i flotte lokaler i Lørenskog hus. Barne- og ungdomsavdelingen finner du i 1. etasje. I tillegg til mediesamlingen har du tilgang til 8 PC-er for barn, 2 spillrom med Playstation4, Nintendo Wii for de minste, herlige lesehuler og et gedigent sjakkbrett. Voksenavdelingen holder til i 2. og 3. etasje. I 2. etasje ligger lesesalen, 3 grupperom (for fire-fem personer), flerspråklig samling, tidsskrift- og aviskroken og faglitteratur. I 3. etasje finner du tegneserier for voksne, lydbøker og skjønnlitteratur på norsk og engelsk. Utskrift, skanning og kopiering. Gjennom systemet Princh kan du selv skrive ut dokumenter fra bibliotekets PC-er eller dine mobile enheter, kopiere eller skanne til epost. Betaling gjøres enkelt over internett, og tjenesten er selvbetjent. Du finner veiledningspunkt i alle tre etasjer.

Lørenskog hus

Lørenskog kommune