Arendal drilltropp

Undersvisning med drillstav til jenter og gutter. Bruk av elementære bevegelser fra dans og turn

Froland IL svømmegruppe

Svømme opplæring for barn og ungdom.

Arendal Bokseklubb

Bokseklubb som tilbyr både boksing og kickboksing

Austre Moland Idrettslag

Austre Moland Idrettslag arrangerer aktiviteter med svømming, barneidrett og fotball. Primært for barn i barneskolealder.

Arendal Grimstad Rideklubb

Hos oss koster et 10 ukers ridekurs kr. 1900,- Du trenger ikke noe eget utstyr, det kan lånes hos oss. Vi har elever fra 6 år til voksne på alle nivåer.

IK Grane Arendal Friidrett

Ik Grane Arendal Friidrett har aktiviteter for barn og unge med treningstider mandager og torsdager i Granehallen i vinterhalvåret og Lunderød idrettspark i sommerhalvåret. Vi har også en aktiv veterangruppe

Arendal Låtskrivernettverk

Arendal Låtskrivernettverk er for folk i alle aldre som har en spesiell interesse for låtskriving; både tekster og melodier. Vi samles som regel nest siste søndag i måneden, og arrangerer også konserter og workshops med både oss selv og andre.

Hisøy IL Fotball - Barn og ungdom i alderen 6-18 år

Hisøy Fotball er en breddeklubb som deler NFFs motto: «Flest mulig – lengst mulig – best mulig» i et trygt og utviklende miljø for alle.

Strømmen Glimt IL

Håndballklubb i gamle Øyestad kommune.

Arendal FSK

Speider

Våre strender

Bli med i kampen mot marin forsøpling! Felles innsats for rene strender, fin fjære og friskt hav: Våre strender er en strandryddeorganisasjon som tilrettelegger for, koordinerer og arrangerer ryddeaksjoner langs kysten, med fokusområde i Raet Nasjonalpark. Sammen med privatpersoner, barnehager og skoler, bedrifter, lag og foreninger. Til det beste for alt som lever i og ved havet, og for oss som elsker å benytte oss av kystnaturen vår og som ønsker å bidra til en bedre verden.

Kick byens beste AS

Treningssenter / Crossfit box

Flosta Speidergruppe

Vi er en aktiv speidergruppe med tilbud for barn mellom 6 - 16 år. Vi holder til på Kalvøysund festning. Vi driver med mange ulike aktiviteter som tauarbeid, førstehjelp, naturkjennskap, samarbeid. Vi har fokus på mestring og på at speiding er for alle uansett utgangspunkt.

Kløverklubben 4H

Formålet til 4H er å utvikle en aktiv og samfunnsengasjert ungdom med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker, og 4Hs målsetting uttrykkes gjennom 4H-løftet. Grunnlaget for organisasjonens arbeid finnes i naturbruksnæringene og lokalmiljøet. 4H bygger på en ide om å lære om samspill i naturen. 4H-prosjekt Hvert år gjennomfører 4H-medlemmene et prosjekt, enten alene eller sammen med andre i 4H-klubben. De velger selv tema for prosjektet, innenfor programområdene helse, kultur, samfunn, natur, dyr og gårdsliv, teknologi og mekking, entreprenørskap eller 4H-arbeid. Målet med prosjektene er å lære ved å gjøre. De fleste 4H-erne har en prosjekthjelper som gir råd og veiledning underveis. Medlemsstyrt organisasjon Et 4H-medlem lærer også mye om organisasjonsarbeid. Organisasjonen er medlemsstyret, dvs. at det er medlemmene selv som bestemmer. De lokale klubbene gjennomfører hvert år et årsmøte der årsplaner og budsjett blir vedtatt på demokratisk vis, og styret blir valgt. Klubbstyret består av medlemmer, og de har ansvaret for å drive klubben gjennom et arbeidsår. På årsmøtet velger også medlemmene én eller flere voksne klubbrådgivere som gir råd, hjelp og veiledning til klubbstyret og klubben. 4H tilbyr kurs i lederopplæring, organisasjonsarbeid og ulike emner i tilknytning til 4H-prosjektene. Kursene blir arrangert på ulike nivå i organisasjonen. I tillegg har 4H-klubbene lokalt et bredt spekter av aktiviteter slik som turer i skog og mark, tevlingsdager, volleyballkamper, hyggekvelder, teaterarbeid, håndverk, matlaging og mye mer. Leir Hvert år får alle 4H-medlemmene tilbud om å være med på leir. Det er aspirantleir for de yngste og fylkesleir, landsleir eller nordisk leir for de eldste. De som har vært på leir en gang og har oppdaget leirlivet i 4H, reiser gjerne på leir år etter år.

Shake It Dansesenter

Dansestudio med fokus på mestring! Dans for alle fra 3 år og oppover. Barneballett, Jazz, Hiphop, moderne, dansefitness, latinostyle og mer. Her er alle er hjertelig velkommen til dans!