Komme i gang

Komme i gang

Her har vi samlet litt informasjon for å hjelpe deg i gang med Friskus.

Jeg er på jakt etter spennende aktiviteter

Da anbefaler vi Aktivitetskalenderen. Her kan du filtrere og søke på det som passer for deg. Du finner også en veiledning som heter Hvordan finne frem i Aktivitetskalenderen.

Jeg vil bli frivillig

Det er mange som trenger frivillige i Friskus. I Aktivitetskalenderen kan du se alle oppdrag. Du kan også bruke søkefeltet til å søke etter spesielle oppdrag.

Jeg leter etter en bestemt gruppe/forening/organisasjon/annet

Du finner oversikt over alle gruppene i Friskus under menyen Oversikt.

Kjenner du deler av navnet til gruppen kan du også søke direkte i søkefeltet under Mine grupper.

Jeg har en gruppe men mangler administrator/koordinator tilgang.

Gruppens administrator kan gi deg tilgang. Du kan sende en melding til gruppen (dette gjør du fra gruppesiden) eller ta kontakt direkte med vedkommende. Dersom gruppen ennå ikke har en administrator, kan du sende en melding til Friskus Support eller en mail til Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den. så ordner vi tilgang til deg.

Jeg vil gjerne ha en gruppe i Friskus

I Friskus kan du legge ut aktiviteter og frivillige oppdrag. Du må ikke, men du kan også bruker Friskus til å kommunisere trygt og enkelt med dine medlemmer. Du kan bruke friskuskalenderen på din egen nettside, du kan synkronisere med dine Facebook-sider og grupper og mye mer.

Hvem

Dersom kommunen din bruker Friskus kan alle lag, foreninger og frivillige organisasjoner bruke Friskus helt gratis. Eneste krav er at dere har et organisasjonsnr.

Hvordan

Fyll ut skjema her så oppretter vi en gruppe for deg:

https://www.friskus.com/nn/organisasjon-skjema

Min kommune bruker ikke Friskus

Ta kontakt med oss så kan vi hjelpe: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.